56 96 56 96 Åben 10.00-19.00 Gudhjemvej 27, 3760 Gudhjem
  • da
    • en
    • de
    • pl

Østerlars Minigolf Klub (ØMK)

ØMK har hjemmebane i BornPark. Klubben blev stiftet i 2017 og hører under Dansk Minigolf Union.

Vi har fast træningsaften om onsdagen kl. 18.00-20.00 – Du er altid velkommen til at komme og prøve en træning.

Minigolf er for folk i alle aldre, i form eller ej. Det er et meget socialt spil og vores træningsaftner er virkelig hyggelige.

I slutningen af september holder vi Åbne Bornholmske Mesterskaber, her kan alle deltage, og de fleste spillere for de bornholmske klubber ØMK og Nyker IF deltager.

I år er vi særlig heldige. Dansk Minigolf Union har langt DM i MOS i BornPark (MOS = BornParks banetype)
Det foregår søndag d. 16/9 2018 – Både denne dag, men også hele ugen op til, vil der komme de bedste minigolf spillere fra hele Danmark. Det bliver sjovt og lærerigt – Vi har heldigvis hjemmebane fordelen ☺

Hvis du vil have endnu flere minigolf udfordringer, kan du deltage i Dansk Minigolf Unions turneringer rundt om i hele Danmark.
Sidste år deltog 2 spillere fra ØMK i Indendørs DM i Odense (Eternit) Her blev det til 2 medaljer 1. plads i junior pige rækken, og en 3. plads i dame B rækken. I år sender vi ligeledes 2 spillere med det danske minigolf landshold til de Nordiske Mesterskaber, der bliver afholdt i Sverige i Påsken – Vi er ret stolte over at vi er en lille ny klub, der allerede har markerede os i den danske minigolf verden.

Er du bare til hygge og godt selskab, er du meget velkommen til at komme og prøve en træningsaften – Vi starter sæson 2018 d. 4/4 kl. 18.00 – Vi glæder os til at se dig ☺

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os oesterlarsminigolfklub@gmail.com

Formand: Jesper Lund

Næstformand: Pernille Hansen

Kasserer: Peter Aarts