56 96 56 96 Gudhjemvej 27, 3760 Gudhjem
  • en
    • da
    • de
    • pl

Hold fødselsdag, Firmafest ,blå mandag eller lign. i BornPark Minigolf

Inviter hele familien, firmaet eller klassen til en sjov dag med minigolf. Ved gruppearrangementer reservere vi plads til jer, så er minigolf udstyret klar ved ankomst og I får jeres egent bord, så I kan sidde sammen.  Vi har forskellige pakker hvor der udover minigolf kan bestilles kaffe/the + dagens kage, Fadøl + bøfsandwich, eller noget helt andet der passer til jeres selskab. Ring 56 96 56 96 eller mail til info@bornbark.dk for mere information.

Vi sælger også pokaler og medaljer, der kan overrækkes ved vores sejsskammel.

 

Kontakt os og hør mere

Kommende arrangementer

Mød Danmarks bedste minigolfspiller
Tirsdag d. 8. maj klokken 18:00 - 20:00
Kom og oplev Danmarks bedste minigolfspiller Vincent Huus. Han besøger BornPark Minigolf tirsdag d. 8/5 kl. 18.00. Her vil han vise forskellige slagteknikker, og give fif og gode råd til alle interesserede.

Vincent Huss har bl.a. 25 forskellige DM titler, Nordiske Mesterskaber og en EM titel på sit CV. Til daglig spiller han i MPTO (Minigolf Putter Team Odense) hans hold fører pt. den danske minigolf liga – DM for hold.

Der vil være rig mulighed til at høre Vincent fortælle om minigolf og se hans udstyr.

Når entréen er betalt er arrangementet gratis og du kan spille alt det minigolf du har lyst til.

DM i MOS
Lørdag d. 15. september og søndag d. 16. september 2018
Søndag d. 16. september afholder Dansk Minigolf Union DM i MOS (Danmarks Mesterskab i Minigolf på vores banetype) BornPark vil den dag få besøg af Danmarks bedste minigolf spillere. Det vil under mesterskabet ikke være mulig for andre gæster at spille minigolf, men alle er meget velkommen til at komme og se og heppe. Publikum har gratis adgang.
Bornholms Mesterskaberne i Minigolf
Søndag d. 23. september
I gen i år af holder Østerlars Minigolf Klub de Bornholmske Mesterskaber i Minigolf i BornPark Minigolf. Det er en åben turnering, så tør du… så kom og deltag om titlen som Bornholms Mester i Minigolf. Tilmelding sker i Caféen i BornPark senest 5 dage før (18/9) Publikum har gratis adgang.
Efterårsferie i BornPark Minigolf
Hele uge 42 2018
Igen i år laver vi en festlig afslutning på sæsonen i hele uge 42 – Vi ses til Minigolf i Efterårsferien.